Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@23:17:09 GMT

۹ ماه است یک گرم طلا تجارت نکرده‌ایم

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۹۳۶۲۵

۹ ماه است یک گرم طلا تجارت نکرده‌ایم

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، عباداله محمدولی،عضو اتحادیه طلاو جواهر تهران  در مورد دلالیل افزایش قیمت سکه و طلا در بازار ایران گفت: ابتدا باید به قیمت جهانی توجه داشته باشیم و اینکه در شرایط کنونی قیمت طلا در بازارهای جهانی متوقف شده و تغییری در آن نمی‌بینیم به خاطر فشار دلار بر طلا است و به نوعی همه در انتظار اعلام تصمیم فدرال رزرو در مورد نرخ بهره هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: چون احتمالا این نرخ در ماه‌های آینده افزیش خواهد داشت این باعث شده تا قیمت دلار نسبت به طلا روند افزایشی داشته باشد، البته شاهد مقاومت طلا نیز هستیم. از همین روی پیش‌بینی می‌شود که اونس جهانی از چند ماه آینده افزایش یابد.
 
عضو اتحادیه طلاوجواهر تهران ادامه داد: در مورد دلالیل داخلی نیز بنده باور دارم که بحث تحریم تنها تاثیر بیست درصدی داشته و هشتاد درصد مشکلات این حوزه مربوط به نبود استراتژی و اقدامات ما است، البته این به معنی انفعال مسئولین کشوری نیست بلکه منظور بنده این است که اقدامات صورت گرفته در واکسینه کردن اقتصاد ناتوان بوده‌اند و نتیجه آن در افزایش صدهزار تومانی یک مثقال طلا در یک روز بازتاب دارد.
 
وی با اشاره به تاثیر افزیش نرخ‌ها بر فعالین این حوزه گفت: باور عمومی این است که افزایش قیمت طلا به نفع ما است در حالی که این باور اشتباه است، بنده به عنوان یک تولیدکننده نزدیک به 8 یا 9 ماه است که یک گرم طلا تولید و به بازار ارایه نکرده‌ام و هیچ سفارشی هم ندارم.
 
این کارشناس حوزه طلا و سکه افزود: باید بگویم که ما روزگار خوبی نداریم و بسیاری از فروشندگان ما در بازار یک گرم طلا تجارت نمی‌کنند و هشتاد درصد این شرایط محصول اقدامات و تصمیمات ما است.
 
محمدولی با اشاره به موضوع سکه ثامن گفت: این باید تجربه‌ای باشد تا برای فعالیت در این حوزه الزامات و تضامین لازم رعایت و مراحل قانونی طی شود تا اینگونه شاهد متضرر شدن نزدیک به 15 هزار میلیارد تومانی افرادی نباشیم که به امید امرار معاش وارد این فعالیت شده بودند.
 
وی در مورد خبر فرار مدیریت این مجموعه گفت: این خبری است که در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود در حالی که هنوز چیزی معلوم نیست و اقدامات در حال انجام است که به محض نتیجه‌بخش شدن اعلام خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اتحادیه طلا جواهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۳۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار محصول ایران خودرو گران شد

افرایش قیمت کارخانه‌ای محصولات تولیدی خودروسازان در حالی ادامه دارد که مدیران صمت همچنان ترجیح می‌دهند، سکوت کنند.

به گزارش اقتصاد نیوز، ایران خودرو طی اطلاعیه از افزایش قیمت چهار عضو خانواده هایما خبر داد.

آبی‌های جاده مخصوص در اطلاعیه خود دلیل این افزایش قیمت را بالا رفتن تعداد گواهی اسقاط‌های مورد استفاده برای شماره گذاری محصولاتی که با برند هایما تولید می‌کنند، عنوان کردند.

آن طور که مدیران ایران خودرو گفتند پیش از این می‌توانستند با یک گواهی اسقاط چهار دستگاه انواع هایما را پلاک کنند.

اما با توجه با اجرای ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو بعد از نهایی شدن این ماده قانونی برای شماره گذاری هر دستگاه هایما به ۱.۵ گواهی اسقاط احتیاج است، بنابراین قیمت محصولات این برند چینی در کارخانه با افزایش روبرو شده است.

براساس اعلام ایران خودرو قیمت ۱.۵ گواهی اسقاط برای این خودروساز حدود ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تمام می‌شود. این در حالیست که قیمت یک گواهی اسقاط ۳۵ میلیون تومان است.

خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص پیش از این می‌توانستند با پرداخت ۳۵ میلیون تومان برای چهار محصول مونتاژی خود پلاک بگیرند، به عبارت دیگر هزینه شماره گذاری هر محصول مونتاژی حول و حوش ۹ میلیون تومان بود، اما همان طور که اشاره شد در حال حاضر هزینه اسقاط به ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر دستگاه افزایش یافته است.

ایران خودرویی‌ها در اولین گام قیمت هایما S۸ را برای اردیبهشت امسال اعلام کردند.

آبی‌های جاده مخصوص پیش از این هر دستگاه هایما S۸ را نزدیک به یک میلیارد و ۲۲۶ میلیون تومان فاکتور می‌کردند، اما با توجه به رشد هزینه گواهی اسقاط قیمت اعلام شده برای این محصول مونتاژی چینی در اردیبهشت ۱۴۰۳ به حدود یک میلیارد و ۲۷۸ میلیون تومان رسیده است.

خانواده هایما بعد از افزایش قیمت دو عضو خانواده پژو پارس و افزایش جزئی وانت آریسان ۲ دوگانه سوز، سومین افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در سال جاری محسوب می‌شود. دیگر خودروساز بزرگ کشور یعنی سایپا نیز قیمت پراید ۱۵۱ (وانت پراید) خود را افزایش داده است، اما همچنان شاهد هستیم که سیاست گذار خودرویی درباره افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو سکوت کرده است.

مشخص نیست روزه سکوت مدیران صمت تا چه زمانی ادامه دارد، اما شرکت‌های خودروساز با توجه به افزایش هزینه‌های خود در خطوط تولید و همچنین هزینه مرتبط با شماره گذاری و سایر هزینه‌های تحمیلی چاره‌ای ندارند تا قیمت کارخانه‌ای محصولات خود را افزایش دهند.

شفاف نکردن مساله رشد قیمت خودرو در مبدا از سوی وزارت صمت سبب می‌شود تا متقاضیان روبروی خودروسازان قرار گیرند. اتفاقی که در ارتباط با افزایش قیمت پژو پارس افتاد و بیش از پیش به اعتبار خودروسازان در مقابل افکار عمومی ضربه زد.

البته این پایان ماجرا نیست و شیوه افزایش قیمت خودرو توسط خودروسازان، بدون شفاف سازی مدیران صمت، تبعات منفی برای بازار خودرو به همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • دلیل آرامش نسبی قیمتها در بازار خودرو
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات